Новорічна прикраса і сервіровка столу 2017: поради, ідеї

Новорічна прикраса і сервіровка столу 2017: поради, ідеї

У 2017 році варто велику увагу приділити прикрасі і сервіровці святкового столу. Тому ми приготували для вас кілька варіантів оригінального прикраси столу.

Прикраса і сервіровка новорічного столу 2017

2017 рік - рік Вогняного Півня, а, як відомо, він любить все просте і в той же час природне. Головне, щоб страви на новорічному столі не були занадто заморочений, вони повинні бути легкими. Півень дуже любить випічку, тому про неї не варто забувати, але подавати її потрібно порційно. Не варто забувати про коктейль і міцні напої, таких як вино, лікер, настоянка і наливка. На столі бажано, щоб стояло пророщене зерно.

Що стосується сервірування столу, то прийнятним буде сільський стиль. Можна використовувати фруктові та овочеві композиції в якості прикрас столу. Самовар і бублики на ньому, пшеничні колоски, булочки плетені в косичку - все це не зможе залишитися непоміченим півнем. Пластикову посуду відразу ж потрібно сказати «ні» в новому році. Будь-яка яскрава, а головне справжній посуд буде схвалена півнем, особливо якщо вона яскрава. Можна віддати перевагу фарфору, або глиняному посуду. Червоний колір дуже любимий Півня, тому в сервіровці столу можна сміливо його використовувати. Декоративні свічки також залишаються незамінним новорічним атрибутом, що створює святкову атмосферу. Але ні в якому разі не варто переборщувати з столом, він не повинен стати яскравим і строкатим, подібно ялинці. Головне, щоб він був ошатним. Займаючись сервіровкою, звертайте увагу, щоб серветки контрастували з скатертиною, а остання не приваблювала багато уваги до себе. Починайте з тарілок, потім тільки столові прилади, а вже після кришталь і скло.
  • 21.05.2016
  • 463 переглядів
Всього коментарів: 0
avatar